Aloha Productions

The Aloha Way

Aloha Productions werkt vanuit een aantal waarden. Deze waarden vinden we belangrijk in het leven en het werk. U kunt ons erop aanspreken.

Bewustzijn & bewust zijn

We zijn ons bewust van ons effect op anderen en kunnen hier effectief in handelen en met impact. Door bewust en daadwerkelijk aanwezig te zijn kunnen we in vrijheid kiezen om te versnellen of te vertragen, afhankelijk van wat de situatie nodig heeft.

Passie & nieuwsgierigheid

We benaderen met een open blik. Zonder oordeel zijn we geïnteresseerd en gefascineerd door hoe het is én hoe het kan zijn.  We werken vanuit onze passie omdat we geloven dat de echt mooie dingen ontstaan vanuit passie.

Duidelijk & eerlijk

We hebben het lef en het bewustzijn om duidelijk en eerlijk te zijn, ook al dient dit niet het korte termijn belang. We zijn duidelijk en eerlijk omdat dit het meest duurzaam is.


We doen ons werk vanuit ons hart en hanteren de volgende uitgangspunten bij elke opdrachtaanvaarding:

Vanuit ambitie

Aloha Productions kiest er voor om veranderingen te benaderen vanuit ambitie in plaats vanuit zorg of pijn. Voortbouwen op het goede dat reeds aanwezig is speelt hierbij een belangrijke factor. Dit gebeurt met humor en passie. Kennis, vaardigheden en attitude komen hierbij vanuit de medewerkers in plaats van deze erin te stoppen.

Integraal

De succesfactor bij verandering is de mate van integraliteit. Het aanleren van vaardigheden en het veranderen van gedrag beklijft alleen als er sprake is van een integrale aanpak waarbij harde en zachte factoren (lees: cultuur en structuur) beide belicht worden.

Diepgang

Ontwikkeling is geen eenmalige actie die snel vervliegt. Door met name tijdens trainingen leermethoden te gebruiken die een ieder aanzetten tot persoonlijke reflectie wordt van iedere medewerker diepgang gevraagd.

Neem contact op

Aloha Productions

Contact | Aloha Productions

Harteveltstraat 8
2586 EL Scheveningen

m Marc | 06 14 46 09 36
m Pascale | 06 42 20 67 37

linkedin linkedin

Copyright Aloha Productions 2020 • Website ontwerp Dutch Designs with lemon